Bestil

bodelingsaftaleVi har udarbejdet en gør-det-selv-formular til jer der står foran en forestående skilsmisse eller separation. Vores bodelingsaftale formular tager højde for de mest basale og nødvendige aspekter ved deling af et fælles bo ved skilsmisse og separation. Vores bodelingsaftale formular sikrer, at der opstår mindst mulig tvivl om det aftalte senere hen, til sikkerhed for begge parter.


Pakke 1: Skabelon til bodelingsaftale kr. 395 inkl. moms.Pakke 2: Udarbejdelse af bodelingsaftale og nyt skøde kr. 2.700 inkl. moms.Spørgsmål?
Såfremt du har spørgsmål relateret til køb af vores formular til en bodelingsaftale/bodelingsoverenskomst er du altid velkommen til at skrive til kontakt@skoedenu.dk eller ringe på tlf. 53 70 87 30. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tilfreds – eller pengene retur
Skulle du mod forventning ikke mene, at vores formular måtte opfylde dit behov for en bodelingsaftale eller bodelingsoverenskomst i forbindelse med en forestående skilsmisse eller separation, så får du pengene tilbage. Måtte i samme forbindelse have ris eller ros til vores skabelon, eller såfremt du måtte savne yderligere dokumenter, f.eks. en boopgørelse i excell – så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@skoedenu.dk og vi vil hjælpe dig hurtigst muligt.

Hjælp til ændring af skøde
Skulle i have brug for hjælp til ændring af ejerforholdet på jeres skøde i forbindelse med den ene parts overtagelse af jeres tidligere fælles bolig, så er vi eksperter i tinglysningssystemet. Det er typisk at én af parterne ved skilsmisse, separation eller samlivsophør vælger at overtage den tidligere fælles ejendom. I disse situationer skal den udtrædende part udgå af skødet og den blivende skal indtræde som fuld adkomsthaver. Skriv til os på kontakt@skoedenu.dk såfremt du ønsker hjælp til udarbejdelse af nyt skøde eller læs mere på vores hovedside skoedenu.dk/skilsmisseskoede – vi ser frem til også at hjælpe dig godt videre.